Gecertificeerd HR2day partner

Effectiever, sneller en eenvoudiger, start vandaag

Gecertificeerd HR2day partner

Uw HR2day software is onze zorg

Vraag informatie op voor -

Please fill the required field.

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie

HR2day Consultancy

Voor advies over de functionele inrichting van uw HR2day software bent u bij ons aan het goede adres. Onze consultants kunnen u op alle vlakke ondersteunen en adviseren. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficient mogelijk leert werken met alle mogelijkheden die HR2day u kan bieden.

HR2day Functioneel Beheer

Bij uitbesteding van het functioneel beheer van uw HR2day omgeving, bent u verzekerd van een optimale omgeving en maakt u maximaal gebruik van de mogelijkheden van deze software.

HR2day Support

Met een doorlopend Support contract staat er altijd per direct een consultant voor u klaar. Niet alleen voor vragen of issues die per direct opgelost moeten worden, maar ook voor kleine optimalisaties. Tevens krijgt u 50% korting bij inschrijving voor een HR2day training.

HR2day Trainingen

Door het volgen van onze praktische en pragmatische HR2day trainingen, haalt u zelf het maximale uit de software en bent u niet langer afhankelijk van een specialist.

Kijk voor meer informatie rechtsboven op de website bij "Trainingen HR2day"

Onze Methode

Visie zonder actie is dagdromen, actie zonder visie een nachtmerrie
Analyse en planning
In deze fase gaan we samen met de opdrachtgever onderzoek doen naar de haalbaarheid van het project, doen we een voorstel welke interne afdeling(en) en medewerkers bij het project betrokken moeten zijn en stellen we een realistische planning op.
In deze planning wordt uiteraard rekening gehouden met de beschikbare middelen, zowel financieel als de tijdelijk belasting voor de organisatie. Pallas Consultancy onderscheidt zich hier met name door de open houding en transparante werkwijze.

Vacatures

Image

Afspraak maken ? Wij zijn bereikbaar op :

Bel ons via

033 7601 751

Bezoekadres

Poststraat 9D
3881BM  Putten