Onze Dienstverlening

De Uil is het symbool van Kennis, Wijsheid en Scherpzinnigheid

HR2day Consultancy

Advies en Ondersteuning

Voor advies over de functionele inrichting van uw HR2day software bent u bij ons aan het goede adres. Onze consultants kunnen u op alle vlakke ondersteunen en adviseren. Daarbij streven wij ernaar dat de organisatie snel zelfstandig en zo efficient mogelijk leert werken met alle mogelijkheden die HR2day u kan bieden.

Payroll Console

Heeft u vragen of wensen met betrekking tot de inrichting van een nieuwe werkgever, looncomponenten of een uitruilregeling? Onze specialisten op het gebied van HR2day Payroll kunnen wij al uw vragen en wensen beantwoorden en advies op maat geven.

EIC en MIC

In het Employee Interaction Center+ kan de medewerker altijd zien welke processen er voor hem of haar lopen, zoals een declaratie of contractverlenging, en wat daarvan de status is. Via het Manager Interaction Center+ heeft de manager onder andere inzicht in de bezetting van het team, het actuele verzuim en geplande beoordelingen. Dit zijn een paar van de voorbeelden van wat u als organisatie graag wilt faciliteren aan uw medewerkers. Onze consultants helpen u graag bij de inrichting in HR2day.

Rapporten & Analyses

De waarde van HR data komt steeds meer in het daglicht te staan. Met de module rapporten & analyse van HR2day kunt u periodiek waardevolle informatie beschikbaar stellen aan management en directie. Voor de dagelijkse informatie kunt u in HR2day daarnaast tal van dashboards inrichten voor uw managers. Wij denken graag met u wensen en helpen bij de inrichting.
Image
Image

HR2day functioneel beheer

Voor de consultants van Pallas betekent Functioneel Beheer veel meer dan alleen het beheren van de applicatie of het oplossen van acute gebruikersvragen. Wij denken ook met u mee bij vakinhoudelijke vraagstukken en op stapel staande ontwikkelingen. Daarnaast zorgen we voor heldere informatie overdracht en de borging van kennis binnen uw organisatie, door middel van handleidingen en FAQ's.
Image

Gebruikersbeheer

Weten wat er speelt in de organisatie en borgen dat op een efficiente en effectieve wijze incidenten en vragen worden beantwoord. Pallas heeft beheerders die gecertificeerd zijn conform BISL en ITIL, maar luisteren naar je business blijft in onze ogen nog steeds de belangrijkste basis.

Functionaliteitenbeheer

Uw Pallas beheerder stelt de functionele specificaties (requirements) op waaraan HR2day moet voldoen. Als er wijzigingen zijn aangebracht laat hij een acceptatietest opstellen en uitvoeren. Hiermee wordt getoetst of de wijzigingen acceptabel zijn. Vervolgens zorgt uw beheerder voor een gecontroleerde uitrol in de productieomgeving.

Wijzigingenbeheer

Binnen organisaties kan, door wensen van gebruikers of door wetswijzigingen, een nieuwe behoefte aan informatie ontstaan. Samen zorgen wij voor de inventarisatie, prioritering en geconctroleerde uitrol van wijzigingen in HR2day.